Lärarmiddag med bästa klassen

Publicerad 2014-05-29 16:49:13 i Gymnasietiden, Livet,

Ja, så i tisdags hade alltså klassen lärarmiddag - och hujedamig vad bra det blev! Vi hade planerat i månader, och studentgruppen i klassen lagt ned så mycket tid, att det inte var mer än fantastiskt att det blev så fint som det blev. Så, för er alla har jag förberett en redig bildbomb från kvällen. 
 
 
Här ute var vi, i Matildas finaste stuga i supersol och sommarskrud.
 
 
När vi kom dit var det ballongblåsartime - och valfri "avundsjuk på finaste rummet"-suckar.
 
 
Sedan kom resten av klassen, och genast blev det en version av (o)organiserat kaos, när alla 25 skulle hjälpas åt för att fixa iordning allt.
 
 
Några tog överballongblåsningen, vilket var tur då jag inte kan blåsa ballonger. Alls.
 
 
Danne var grillmaster och expertprovsmakare av vårrullar.
 
 
Sedan kom alla lärare!
 
 
Och då bjöds alla på drinkar, med mer frukt än jag nånsin sett förut i.
 
 
 
Buffén börjades sedan plockas fram. Mmmmmm.
 
 
Nöjda festfixare.
 
 
Nöjda festposare.
 
 
Nöjda festkramare.
 
 
Och middagen! Precis alla njöt av all god mat - pajer, potatisgratäng, vårrullar, pastasallad, grillat, ost - asså det var såå gott.
 
 
 
 
Sedan var det dags för tårta! En tårta bestående av bilder från gamla skolkataloger dvs bilder på våra lärare av varierande skrattgrad.
 
 
Isak käkade stolt upp en av lärarna.
 
 
Och Gardis åt nöjd sin egen bit själv.
 
 
Så var kvällen tillslut slut, efter myshäng i sofforna och efterätande av kvarvarande vårrullar. Tack så mycket Matilda för bästa placet, tack klassen för bästa fixandet och tack lärarna för att ni åt. Verkligen Världens Bästa Lärarmiddag.
 

The Sound of Musicals

Publicerad 2014-05-16 23:46:10 i Extra fina dagar, Livet,

Så är den alltså här, min sista föreställning med Musikallinjen. Och jäklar i havet vad bra vi är! Första föreställningen av Sound of Musicals är avklarad, och fy tusan vad kul det var. Det är så fantastiskt kul att få se allt slit och hårt arbete falla ihop till en sådan här show - och det är verkligen ett privilegie att åter ett år få arbeta med så proffsiga människor. Så, fram tills sista showen på Måndag tänker jag njuta av allt det. Och som ett tips, finns det möjlighet att njuta av detsamma även för er som inte är med i Musikallinjen: På showen imorgon kl.15.00 i Duveholmsaulan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Italien del 2 - Rimini

Publicerad 2014-05-10 19:28:00 i Resor och upplevelser,

Har äntligen kommit mig för att börja intressera mig för att fota igen, vilket resulterade till ytterligare några fler genomgångna och redigerade bilder från Italienresan - som nu var nästan en hel månad sen. Får stora solrysningar vid tanken på det sköna, varma vädret, och önskar med hela hjärtat att detta regn kan gå över tills studentbestyren börjar på riktigt. För övrigt avklarades Cambridge-provet idag, Crispin är fortfarande i Sverige och Tomas fyller år. Men nu; några fler bilder från Italien och Rimini.