En dag i Stockholm

Publicerad 2015-08-22 07:29:00 i Livet,

Det verkar som att den här bloggen fått lite sommarvila, tillsammans med mig, om än försenat så välförtjänt. Jag har det jättebra i Sverige, även om ni kanske inte får höra om allt. Men en dag och en upplevelse och en fin händelse som jag vill dela med mig av - och som jag såg till att fota - var förra veckans torsdag.
 
 
För den tillbringade jag i stockholmen med mamma! 
 
 
Vi kom dit tidigt tidigt och började dagen med cappucino och bulle och tidning på vetekatten vilket ju är världens bästa sätt att börja en dag.
 
 
Sedan promenerade vi iväg genom ett uppvaknande och uppvärmande stockholm. Kolla så fint det är.
 
 
Vi promenerade ända till tullen och vidare. Där var det också fint. Stockholmsfint ♥
   
 
Så fortsatte vi sedan ut mot fotografiska och jag tog en bild på mamma. Tycker det är så jäkla trevligt att få vara vuxen och uppleva sverige och resor och dagar med henne.
 
 
Sedan var vi på fotografiska. Inez och Vandoodh.
 
 
On this earth a shadow falls across the ravaged land. Jättefint och väldigt rörande.
 
 
Sedan åt vi lunch på övervåningen, med finaste utsikten över djurgården och gröna lund.
 
 
Och så, när vi kände oss nöjda med bilder och mörker och konst fortsatte vi ut i solen och stockholm igen. Här är jag.
 
 
Och här är Katarina kyrkogård i all sin sommarprakt.
 
 
 
Vi hittade ganska fort till Beyond Retro och slank in där för lite titt och lite provning och lite shopping. Jag hade precis fått en försenad födelsedagspresent från mina morföräldrar och spenderade den på ovanstående glassklänning. Bättre bild på den kan ni även hitta här.
 
 
Så mötte vi upp moster och morbror Johanna och Andreas för glass i solskenet. Fast jag fick bara bild på glassen.
 
 
Så promenerade vi tillbaka genom stan som förövrigt verkade ha någon slags festival på gång för över hela stan stod diverse målade pianon utplacerade. Jag blev nästan sugen att spela själv, tills jag kom på att jag inte minns några låtar förutom några brottsstycken från denna. Så vi promenerade bara förbi. 
 
 
Och satte oss istället på operaterassens uteservering för några glas öl med världens finaste utsikt. Inte mamma då, även fast hon ju är fin hon med, utan riksdagen och slottet och skeppsholmen. Och sedan var bilderna slut för den dagen.
 
Translation; I know I've been spending a lot of time off this blog, but truth be told this blog is in dire need of some summer holidays. And I am too. So I've been spending some time in the sun, reading books, enjoying life in sweden, without worrying about taking photos or in any ways experiencing anything a part from for my own enjoyment. It's been great. However, I do have one day documented for you, and it's a day that I spent in stockholm with my mum. We went to a photographic museum, ate ice cream, tried on vintage dresses and enjoyed each others company. 
 

Kommentarer

Postat av: Dixi Wonderland

Publicerad 2015-08-22 09:53:35

Även fast du inte uppdaterar så mycket så är de lätt värt när du väl gör det! Jätte vackra bilder :D

Svar: Men du tack så mycket för dina fina ord <3
Frida

Postat av: ISA

Publicerad 2015-08-22 23:19:29

blir kär i stockholm på nytt varje gång jag ser bilder från nån annans kamera, så fint!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej