Insta lately #5

Publicerad 2015-08-02 12:33:00 i Livet,

Har nu en dag kvar att jobba som engelsklärare, sedan är det dags för mig att tacka och bocka och ta sommarlov. Förhoppningsvis kommer det även innebära att jag återvänder till denna plats lite oftare, med fler inlägg och fler upptåg och mer sommarkänsla än innan. Fast det är inget jag kan garantera; sommaren är inte till för att berättas, den ska upplevas. Fast den råkar även vara väldigt enkel att instagramma. Så nu tar vi och kollar på vad jag har lagt upp på instagram lately. Eller ja, lately kanske är att överdriva; bilderna täcker livet från maj till igår. Men ändå.
 
 
Vi börjar ända borta i maj, medan jag pluggade inför exams och fortfarande hade på mig tights. Ett stycke selfie, en solnedgång vid piren, en utflyfkt till Lewes och utsikt från vår dagstripp till Llangollen - då vi ju var och hälsade på engelsmannens morföräldrar som bor alldeles nära Wales. Trevligt.
 
 
Jag hade mina första två exams och köpte mig en sommarklänning som belöning, gick på bal med engelsmannen och kände mig som en gul marängdröm, åkte hem till svealandet som var förträffligt vackert och åt mat som jag inte lagat själv - svingod lax i ugn med fetaostcreme om någon undrar.
 
 
Tog med lillasyster Klara till Julitagård som födelsedagspåhitt - då hon ju fyllde 18 (!!?? kan fortfarande inte fatta hur stor hon är ??!!) - och flög sedan tillbaka till England. Åt mysfrukost i finporslin som jag fått av mormor och morfar, posade i jobbtröjan inför första jobbardagen och åt fantastiskt god pasta (creme fraiche + grönsaksbuljong + soja + sparris + tomater). Sommaren var i full gång.
 
 
Så köpte jag en till vintageklänning - kostade ynka tio pund vilket ju nästan är för bra för att vara sant - och tog mina elever till London för en dag av sightseeing och sol och firade en söndag med mysfrukost med pannkakor, nutella och jordgubbar. Sedan firade vi med resten av Brighton Pride igår, och rätten att få älska den man vill samt få vara den man är.
 
Translation; I've got one working day left before I go on my summer holiday, which hopefully means that I'll soon be back here with more thought through posts and photos. However, until then you'll just have to do with these photos from instagram, covering my days from may 'til yesterday. I've been to Sweden, Wales and England, eaten a lot of food, taken a surprisingly low amount of selfies, bought some dresses and celebrated being an ally to a proud and loving movement which fights for fundamental rights of love and being yourself. 
 

Kommentarer

Postat av: Vicky

Publicerad 2015-08-04 16:39:41

men hallå en sån fin insta. så ljusa och glada och peppiga bilder. speciellt pride!

Svar: Men åh tack så mycket!
Frida

Postat av: ISA

Publicerad 2015-08-04 23:38:52

vilken kalas-sommar hörrduuu! och alltid så söt på bild va, hej fotogenisk!!

Svar: men duuu kram <33333
Frida

Kommentera inlägget här
Publiceras ej