Sånt jag ägnar mina dagar åt

Publicerad 2015-08-15 06:30:00 i Livet,

 
 
Sitter på balkongen och läser engelsmannens bok om en kryptograf i england under andra världskriget och dricker iskall öl när tillfälle ges. Borde kanske umgås mer med vänner/bekanta/andra svenskar som jag annars inte ser men har det så jäkla bra där på balkongen i solen.
 
 
Stickar vantar och en påbörjad huvudbonad i enklaste form och mönster, enbart för att ha något att göra. Tycker det är så fridfullt att sticka, det där med att kunna sitta stilla och göra ingenting och ändå efter några timmar kunna känna att en presterat något. Det är ganska fint det.
 
 
Äter alldeles för långa och sena frukostar, bestående av sån utomordentlig studentlyx som nektariner, valnötter och kokosflingor ♥ som jag äter i lugnan ro medan jag läser tidningen från framsida till baksida och låter dagarna starta häärligt långsamt.
 
 
Njuter av de sista veckorna av solvarm sommar, ler åt min konstiga solbränna som är min trofé från jobbarsommaren och mår bra i den underbara värmen som bara sommardagar kan ge. Jäklar vad jag älskar sommar och sol och bara ben. Och jäklar vad jag har det bra.
 
Translation; This is what I'm doing with my days, mostly. Reading, enjoying the sun and knitting. 
 

Kommentarer

Postat av: lovisa

Publicerad 2015-08-15 11:13:58

balkonghäng med iskall öl och läsning låter inte direkt fel! för övrigt: berätta mer om stickningen! nån enkel nybörjarguide kanske? vore grymt att testa, har bara kört virkning med mormorsrutor innan - kanske dags att prova den grövre varianten också.

Svar: Men du vilken bra idé! Ska försöka få till en stickarguide då det ju ser så mycket mer avancerat ut än det är; det verkligen är så himla enkelt!
Frida

Postat av: Daniella Chanelle

Publicerad 2015-08-15 11:36:36

Är i Brighton idag ovh använder din guide. Tack!!!

Svar: Men du åh önskar att vi hade kunnat träffas! Fast är ju jätteglad att du fått användning av min brightonguide :))
Frida

Postat av: Sandra

Publicerad 2015-08-19 09:00:01

Vilket härligt inlägg! Vill också kunna sticka vantar men fattar ingenting av mönster :(

Svar: Men åh det behövs inte! Jag stickar helt utifrån egna idéer och helt på känsla, ska försöka få till en liten stick guide till vantar så kanske du kan prova du med!
Frida

Postat av: Amanda Jonsson

Publicerad 2015-08-21 15:04:55

jättefint inlägg. sånt vill jag också ägna dagarna åt. och så vill jag hemskt gärna kunna sticka. <3

Svar: Men du åh tack <3 ska försöka få till en enkel liten stickar guide så jag kan visa att det är mycket enklare än en tror!
Frida

Kommentera inlägget här
Publiceras ej