Sånt jag ser fram emot

Publicerad 2015-08-05 06:14:00 i Livet,

Så nu är jag alltså en före detta lärare hos EF och jag får ersätta sex dagars arbetsvecka med total sommarledighet. Jag kommer nog aldrig riktigt vänja mig vid hur livet fungerar runt sådana där kapitel som en så länge längtar efter och som en föreställer sig kommer vara för evigt, för de är ju så efterlängtade och så stora så de måste ju så, tills att de hipp happ hopp har hänt och varit och är över. Bara sådär.
 
Så idag och igår har jag ägnat tid åt att säga adjö till det kapitlet, att vänja mig vid tanken på att det som varit en sån stor del av mina senaste sex veckor nu ska ersättas med annat. Samt bingetittat på Doctor Who säsong 5. Because I'm ledig. Något som dock alltid gör det lättare för mig att säga adjö till avslutade kapitel, är faktumet att det alltid finns ett nytt kapitel redo att startas. Alltid nya projekt, nya människor, nya upplevelser som ligger därute redo att tas tag i. Vissa som en redan vet om. Andra som en upptäcker på vägen.
 
 
Så in the spirit of att se fram emot av nya projekt och människor och upplevelser tänkte jag dela med mig av sådant som jag ser fram emot att uppleva i den närmaste framtiden; ett axplock av vad mitt nya kapitel i livet kommer innehålla. 
 
♦ ledighet i ett somrigt brighton med vänner och engelsmannen; picknickar, filmkvällar, vindrickande, kramar och allt annat som en drömsommar består av.
 
♦ hembesök till sverige, då jag på lördag flyger hem för två veckors systerskap, långa sommarkvällar, familjärt umgänge och all kaviar i världen.
 
 
♦ sökande av nytt deltidsjobb, då jag hittat ett par tre som skulle ersätta ett slitigt kassajobb i mataffär med något väldigt mycket mer ≈*utvecklande*≈
 
♦ semestertripp till Belgien med engelsmannen - asså herreminje är så taggad på detta - då vi i början på september ska tillbringa fem dagar i Brygge, Antwerpen och Ghent och äta choklad och promenera runt på romantiska gator och bara ha det så bra. 
 
♦ ny termin på universitetet! I september börjar jag ju mitt andra år som undergraduate vid Sussex Uni's Politics and International Relations och jag är så så så taggad.
 
♦ att åter få CSN lån pga true life of a student
 
 
Vad ser ni fram emot? Vad hoppas ni att er framtid kommer att innehålla?
 
Translation; a list of things that I am looking forward to, like a trip to Belgium, spending summer days in Brighton, visiting my family in Sweden and starting a new year at Uni.
 

Kommentarer

Postat av: Sandra

Publicerad 2015-08-05 09:23:53

Superhärlig lista med massa fina saker att se fram emot ju! Jag längtar mest av allt till den vecka jag ska spendera som hus/katt/hönsv-vakt uppe hos min mormor i slutet av augusti. Det är min bästa vecka på hela året!

Svar: Men åh vad härligt att få vara hus och katt och hönsvakt! Låter jättemysigt ju :)
Frida

Postat av: carolina

Publicerad 2015-08-05 13:42:05

FRIDA! vi söker personer på motezumas! kom in och fråga efter ben så går det säkert jättebra! Lycka till med jobbsökandet. KRAM

Svar: Men du tack för tips!! Vill dock stanna på campus, då jag ju ändå tillbringar så mycket tid där, men tack tack tack ändå!
Frida

Postat av: carolina

Publicerad 2015-08-05 13:42:38

Montezumas* kul att jag inte ens kan stava till mitt jobb.

Svar: hahaha <3
Frida

Postat av: Cornelis Sillanpää

Publicerad 2015-08-07 10:29:27

Låter bra!
Jag ser fram emot hela augusti som innehåller festival och sommarstuge-häng!

Svar: Men du vad härligt det låter! Älskar lugna fina musikaliska sommarmånader <3
Frida

Postat av: ISA

Publicerad 2015-08-07 22:49:05

åh livets möjligheter <3 alltid något att se fram emot. Jag ser fram emot.. en weekend i höst med mamsen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej