En förändring

Publicerad 2015-12-30 18:55:00 i Livet,

New hair
 
 
New hair
 
 
Jag har gått och klippt håret. Något ni kanske redan vet, om ni följer mig på instagram eller twitter eller för den delen har träffat mig i riktiga verkliga livet. Annars, så vet ni det nu. Jag har mest hela hösten gått runt och varit irriterad på mitt långa hår, som fastnar under armar och ramlar av i drösar och tovar ihop sig under mössor. Med kluvna toppar och ojämn tjocklek, som bara fått växa för att det liksom var enklast så.
 
Jag intalade mig själv att långt hår ju var fint, och enkelt att sätta upp i frisyrer, och ju är så snyggt lockat. Men om en inte har ork att borsta i timmar eller tid att locka håret i åratal eller plats för frisyrer under cykelhjälmen, så försvinner ju de där fördelarna. Och så, efter tillräckligt betänketid och tid tillbringad med sökningar på kort hår och lugg så bokade jag mig en tid och klippte av håret. Och det var banne mig det bästa beslutet jag tagit på länge. 
 
Translation; I've cut my hair! And I've with it gone from being annoyed at it getting stuck under arms and falling off in handfuls and needing hours to brush, to loving it once more. Short hair is the bomb. 
 

Kommentarer

Postat av: hanna, förbanna

Publicerad 2015-12-30 20:05:59

fint! Önskar jag också vågade kapa mitt långa hår... ;)

Svar: Men du åh tack! Det kändes jätteläskigt innan men när det väl var borta så kändes det så rätt, kunde inte sluta skratta när frisören klippte av de där 15 cm, kände mig bara så jäkla glad och lätt och ny :)
Frida

Postat av: Sandra

Publicerad 2016-01-10 19:08:54

Så himla fint och passar dig riktigt bra!

Svar: Tack! Det känns verkligen helnajs, mindre hår och mer frihet :D
Frida

Kommentera inlägget här
Publiceras ej