Tillbaka i sverige

Publicerad 2015-12-24 10:32:00 i Livet,

Day out in the woods
 
 
Day out in the woods
 
 
 
Day out in the woods
 
 
Day out in the woods
 
 
Hej på er, och god jul. Om ni firar det. Annars, god dag. Jag och engelsmannen har flugit hem till sverige för julfirande i norrlandet sverige. Det är så fint. Så fint att vara hemma. Att ha det bra. Att grilla korv (åt lillasyster) och grilla mackor (åt oss) och leka kurragömma bakom stenar. Baka lussekatter och se på julkalender och må bra. Idag är vi uppe i västerbotten och firar jul. Här är det snö och kallt och igårkväll såg vi varg. Livet är bra nu. Det fick bli en kort uppdatering för det finns så mycket annat fint att ha det bra med idag. Hoppas ni har det fint, ni med.
 
Translation; Hi all, and merry christmas - we celebrate christmas on the 24th - or, if you don't celebrate christmas, merry winter day. I've gone back home to sweden with my favourite englishman and we've spent the last few days  days with family, grilling sausages and playing hide and seek in the woods. Today we're up north, in the snow and the cold and with the wolfs, and we're having a really nice time. Hope you are too.
 

Kommentarer

Postat av: Thea

Publicerad 2015-12-24 13:10:44

Åh vad fint och mysigt ni verkar ha det!!! Så fridfullt och fina bilder. God jul och hoppas ni får en bra vistelse<3

Svar: Ja åh det är verkligen helt fantastiskt mysigt <3 god jul själv, i efterskott, och tack tack tack för att du är så jäkla fin <3
Frida

Postat av: Alicia

Publicerad 2016-01-14 20:28:58

Åh vilka fina bilder och vilken fullkomlig idyll att grilla mackor över öppen eld! Ack om det ändå inte vore hundra minusgrader ute </3

Svar: Ja det var verkligen helt fantastiskt fint, sådär drömmigt nyp dig i armen typ. Milsvida från vad jag är van vid här i england, där ett värmeljus i fönstret är det närmaste en kommer en lägereld ;)
Frida

Kommentera inlägget här
Publiceras ej