En ledig onsdagslista

Publicerad 2015-07-15 16:57:18 i Listor, Livet,

 
Vad har du på dig idag? Helt ärligt så sitter jag fortfarande i sovtröjan i sängen, oborstad och osminkad och njuter alldeles för mycket av en ledig dag mitt i veckan. Och med alldeles för mycket så menar jag att klockan snart är fyra på eftermiddagen. Eheh. Men snart ska jag upp och ut för ett möte inför morgondagens grupp av språkelever och då tänker jag ta på mig klänningen ovan.

Vilken film såg du senast? Igår kväll bestämde jag och engelsmannen att det var dags att se om Ex Machina - ps som förövrigt är en sån hejdundrande bra och välgjord och fylld med girl power film ds - vilket var helfint förutom att jag då somnade tjugo minuter in och inte vaknade förrän filmen var över. Typiskt mig.

 
Har du några blommor eller växter hemma? Okej, ändrade denna frågan från att handla om min plånbok till att handla om blommor pga 1) har världens äldsta plånbok som är överfull av kvitton vilket inte är särskilt kul att se så jag 2) försökte komma på något annat fint som jag kan visa vilket fick bli blommorna jag köpte in häromveckan. De är från mataffären och pryder matbordet samt matchar gardinerna så att en nästan kan tro att det är genomtänkt.

Beskriv platsen du befinner dig på just nu. Jag sitter i sängen i vårt vardagsrum/sovrum i lägenheten. Till vänster om mig har jag en liten hylla med böcker, till höger vår garderob och framför mig vårt köksbord, fönstrena är öppna och släpper in en sommarbris och stadens sus i lagom mängd. Lägenheten är stökig och ostädad och har möbler på fel plats då vi håller på att möblera om, fast det gör ingenting. Den är fin ändå. 

 
När vaknade du idag? Då jag ju somnade vid kl 10 igår vaknade jag vid åtta i morse, och ägnade sedan någon timme åt att scrolla igenom tumblr på telefonen i väntan på att engelsmannen skulle vakna. Tycker det är så mysigt att ligga vaken bredvid någon som sover, det blir så varmt och fridfullt och mysigt sätt att starta en dag på.

Vilka fem saker kan du inte vara utan i ditt skafferi? Pasta. Couscous. Tomatsås. Lök. Spenat. Använder nästan alltid minst två av dessa i varje maträtt jag lagar. 

 
Vad har du gjort idag? Idag har jag varit ledig!(!!!!)! vilket har varit så sjukt skönt efter tre veckors intensivt jobb. Så som den soffpotatis jag är har jag ägnat den hemma i lägenheten, sittandes eller liggandes, gått igenom min budget inför hösten - samt svurit över CSNs nya låneregler som ju är alldeles för förbannat krångliga och dumma - och lyssnat på David Batras sommarprat. Jag har haft en väldigt lugn och långsam ledig dag, helt enkelt.
 
Var har du fått listan ifrån? Den har jag snott lånat av fantastiska Sara såklart. Tack så mycket!

Translation; a list dedicated to this slow wednesday off work.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej