En sommarkvälll

Publicerad 2015-07-26 20:16:27 i Livet,

 
I onsdags när jag kom hem från jobbet kände jag att det var dags att hitta på något. Inte något stort eller fantastiskt eller magnifikt. Men något. Så jag bytte ut jobbtröjan mot en passande klänning, plattade ner hårrufset och bad engelsmannen att ta bild till en gif så att det skulle se ut att ha gått mycket snabbare än det egentligen gjorde.
 
 
Sedan tog jag engelsmannen under armen - eller, han är ju för lång för det så kanske mer över armen eller för den delen i handen - och promenerade ut på Brightons gator. Solen var ute värmen var framme och träden var alldeles glatt gröna.
 
 
Så efter en liten paus vid vår favoritaffär som trots alla odds var öppen hamnade vi här, vid Brightons paviljong. Återkommande ämne på denna blogg är definitivt hur mycket jag tycker om estetiken på denna paviljong, en västerländsk tolkning på architecture of *the far east*. The far east är omgiven av asterisk pga så himla imperialistisk term. Ändå fin byggnad.
 
 
Så när vi hittat en bra plats i gräset parkerade vi nöjda och öppnade vår middag i matpaket som kom från vår favoritaffär som vi ju stannat vid för ♥ falafelwrap bestående av rödbetsfalafel och halloumi ♥ helt ärligt the stuff of dreams.
 
 
Så mådde vi sedan jäkligt bra där på gräset i motljuset. Runt om hade vi folk som spelade på gitarrer, klättrade i trän, umgicks på picknickfiltar och lekte med hundar. Väldigt trevlig omgivning.
 
 
Så satt vi sedan här tills att solen gick ned och skuggorna gick från svala till kalla. Fint som snus, förutom att snus väl inte är särskilt fint alls om en får säga sitt. Och så var det dags att gå hem.
 
Translation; I spent my wednesday evening in the pavillion park, eating falafel, enjoying the sunshine and the company of my englishman.
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-07-26 20:22:37

wow vilken fin byggnad :O

Svar: Ja visst är den fantastisk? 200 år gammal och bär på världens historia samt superfin inredning <3
Frida

Postat av: lovisa

Publicerad 2015-07-26 20:44:26

så sjukt mysigt! och: jag vet nog ingen annan som passar så bra i jobbkläder som du! du bär verkligen upp dem med råge!

Svar: Men du tack tack tack är nu så sjukt trött på dessa tischor och känner mig bara så tråkig i polokrage och logga så dina ord värmer verkligen!
Frida

Postat av: ISA

Publicerad 2015-07-26 22:37:08

vilken fin kväll sådär efter jobb. Ge mig wrapen var spontana tanken dessutom ;)

Svar: Mohahaha aldrig att jag ger upp wrapen, den är min ;)) <333
Frida

Postat av: Daniella Chanelle

Publicerad 2015-07-27 08:53:51

Alltså <3 <3 <3

PS. Hur jobbar du helgerna i augusti? X

Svar: Jag jobbar sista dagen imorgon, fast åker till Sverige den 8e till 22a :// Så om ni ska hit kan det ju bli svårt att fixa ihop det - fast inte omöjligt - men jag kanske kan smyga in en dag i London?? Vore SÅ roligt att ses ju. När jobbar du i veckan?
Frida

Postat av: hanna, förbanna

Publicerad 2015-07-28 15:35:35

så fina bilder! Gif:en var himla söt <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej