Ett år i England

Publicerad 2015-07-30 08:22:00 i Extra fina dagar, Livet,

Idag har jag bott i England i ett helt år. Ett helt jäkla år. Och vilket år det har varit. Fantastiskt. Soligt. Stressigt. Spännande. Läskigt. Roligt. Stormigt. Härligt. Utmattande. Äventyrligt. Ett helt år har jag bott i ett annat land, ett helt år har jag bott med min favoritmänniska till engelsman. Ett helt år har vi druckit te om kvällarna, solat i parker på eftermiddagen och om mornarna vaknat upp i vår alldeles egna säng. Ett helt år har jag levt min dröm.
 
Jag kan ju inte rå för att känna mig så otroligt lyckligt lottad; att vara en av dem som har chansen att leva ut sina drömmar. Att ha möjligheten att packa upp allt och försvinna till ett helt annat land, och att inte få något annat än stöd och uppmuntrande ord från sin famij, är inte alla förunnat. Dessutom, hur liten är väl chansen egentligen att det en drömt om visar sig bli bra i verkligheten? Så mycket hade ju kunnat gå fel. Fast istället gick det mesta rätt. Tack och lov.
 
Jag har alltså bott ett år i Brighton. Och jag älskar det. Tack, livet, familjen, vänner, karma, kollegor, engelsmannen, planeternas position, för att jag får ha det så bra. Och tack alla ni som läser detta, för att ni vill hänga med på alla äventyr. Tack världen, för att livet får vara så här. Så bra. Låt oss hoppas att det fortsätter så.
 
 
 
 
 
 
Translation; Today is the anniversary of when I moved to England. One year ago I was just getting ready to take my bag and leave Sweden for three years. One year ago I had no idea how my life would turn out. Now I do. And I can tell you, it's been so much fun.
 

Kommentarer

Postat av: Dixi Wonderland

Publicerad 2015-07-30 09:29:56

Så vackra bilder!
Som läsare får jag säga tack för att du alltid levererar så otroligt fina bilder och för att du skriver på ett väldigt speciellt sätt som trollbinder mig som läsare :)

Svar: Åh tack så mycket! Blir så glad av dina fina ord <3
Frida

Postat av: Daniella Chanelle

Publicerad 2015-07-30 10:52:31

Om en vecka så har jag bott här i ett helt år med. Det är så läskigt och spännande, det känns både som att det kan ta slut när som helst eller fortsätta i all evighet. <3

Svar: Åh asså vad livet går fort ändå? Och du har så rätt, det är så spännande det där med att aldrig riktigt veta hur länge en får ha det såhär bra. Faktumet att det inte är permanent, utan ett privilegium vi får vara glada att ha så länge vi har det, gör det också så mycket mer speciellt <3
Frida

Postat av: hanna, förbanna

Publicerad 2015-07-30 14:52:12

grattis på årsdagen! Härliga bilder, som alltid!

Svar: Men du tack så så mycket! <3
Frida

Postat av: ISA

Publicerad 2015-07-31 22:46:34

åh vilket fint litet tacktal! Så fantastiskt ändå att det finns så mycket möjligheter här i livet, Puss på dig! och grattis på årsdagen ;)

Svar: Ja åh visst är det fantastiskt! Tack så mycket och kram kram kram <3
Frida

Postat av: Klara

Publicerad 2015-08-04 16:11:07

Men hallå eller, vad underbart året måste ha varit, och vad fina foton! Så fint också att du är så himla tacksam.

Svar: Ja verkligen, är så himla lyckligt lottad och så otroligt tacksam <3
Frida

Postat av: Alicia

Publicerad 2015-08-06 16:17:19

Alltså fyy vad fint skrivet och så fina bilder! Det skär i mitt anglofilhjärta som bara längtar och längtar efter att få göra samma sak som du. Så fint att det kan bli sagolikt och drömmigt även i praktiken <3

Svar: Men åh känner verkligen igen mig i det där längtande englandsförälskade hjärtat, hoppas du får chansen att ta dig hit du med! Det är ju så fantastiskt när drömmar slår in <3
Frida

Kommentera inlägget här
Publiceras ej