En grillkväll på stranden

Publicerad 2015-06-09 16:43:00 i Livet,

Det verkar som att livet just nu gör som det vill med en, och det enda en kan göra är att så gott en kan att hålla i och hoppas att det snart blir bättre. Men snart är plugget över och då kanske livet ändå kan bli lite lugnare. Kanske. Fram till dess tänker jag i varje fall fortsätta ta vara på de små, fina tillfällena med nära och kära som gör en berg och dalbana av liv väldigt mycket trevligare. Så som igår kväll, då vi hade en grillkväll nere på stranden med Phil och Laura. 
 
 
Vi började kvällen med att ägna en halvtimma åt att tända engångsgrillen, som ju enligt tradition inte ville starta utan möda. Fast tillslut så gick den igång, tack och lov.
 
 
Fina människor ♥ Har inte umgåtts med Phil och Laura på väldigt länge - tentavärlden har inte plats för umgänge - och det var så kul att få prata igenom allt som hänt sedan sist.
 
 
Jag och engelsmannen hade med oss portobellosvamp till vegetariska burgare, medan köttätarna grillade korv på sin sida. Plus obligatoriska paprikabitar och majskolvar, såklart.
 
 
Så medan allt grillades drack vi lemonad, oroade oss för fiskmåsattacker och tömde stenar från skor.
 
 
Mmmm grillad portobellosvampburgare. Väldigt lyckat.
 
 
Jag hade på mig en av mina nya klänningar som var kall men fin och ägnade kvällen åt att bara må bra.
 
 
 
Så satt vi sedan med grilllukt, matrester, solnedgångsutsikt och pratade om livet tills det blev kallt. Och så avslutades en måndag mitt i livet.
 
Translation; Life is rather rough right now, and it seems like all I can do is to hold on and hope that things will eventually turn out for the better.  However, I am very happy to have such nice friends and family to make up for the roughness of life; yesterday we spent an evening on the beach, having a lovely BBQ with my friends Philip and Laura.
 

Kommentarer

Postat av: Dixi Wonderland

Publicerad 2015-06-10 13:36:34

Så otroligt vackra bilder! Bilden på dina vänner borde du skriva ut och ge till dom i present. Tycker den var helt underbar på dom tillsammans :D

Postat av: Jessica

Publicerad 2015-06-10 17:48:19

Åh vad mysigt att sitta på en strand och grilla! Det är såna kvällar man minns när det blir höst och regnet vräker ner. Din klänning är förresten väldigt fin!

Postat av: Sandra Lundin

Publicerad 2015-06-12 08:09:50

Åh, ser helt fantastiskt ut! Vilken mysig grej att göra ihop med vänner. Tänk att det faktiskt är sommar nu!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej