Finväder och finklänning

Publicerad 2015-06-14 06:30:00 i Klänningar och kjolar, Livet,

Åh, vilket fantastiskt fint väder sverige bjuder på! Jag och engelsmannen njuter så gott vi kan av alla sjöar, skogar och stigar och har det så bra. Eftermiddagar tillbringas vid stranden, han simmar och jag läser, medan förmiddagarna ägnas åt promenad i skog och mark. Solljus, grönska, stillhet och fågelkvitter hör verkligen en svensk sommar till, och jag som aldrig varit särskilt sverigeälskande blir alldeles nostalgisk av att må så bra i mitt fina hemland. Fast jag slutar aldrig påminnas om hur brittisk jag ändå blivit; cyklar på fel sida vägen, drar till med engelska ord i varannan mening och inte klarar mig en endaste dag utan en kopp te.
 
Så igår när var vi ute på en promenad bad jag min engelsman att ta bild på min klänning, som ni kanske minns är det en av två som jag unnade mig själv i grattis-du-överlevde-dina-exams-present. Han påpekade att han väl nuförtiden tar minst hälften av alla bilder som visas upp här på bloggen, då samtliga bilder på mig ju är tagna av honom. Ledde till en tillfällig egocentrisk kris som ändå övergick ganska snabbt liksom sorry not sorry pga vill ju visa upp alla fina klänningar. Denna tror jag är från tidigt 70-tal, designad av den engelska Anna Roose och är helt fantastiskt sommarlätt med de fladdrande ärmarna och luftiga kjolen. Tycker dessutom så mycket om mönstret och detaljerna, och den är verkligen perfekt att ha på sig när sverige levererar så fint väder.
 
 
 
 
Translation; Sweden is delivering some absolutely lovely weather, and my englishman and I are making use of it as much as we can. Spending our days by a lake or walking in the woods and just enjoying our holiday is just the way to do it. Oh and also, I thought I'd show you how one of my new dresses look on! It's from the early '70s with some amazing prints and details and yeah, I'm in materialistic love.
 

Kommentarer

Postat av: Sandra Leone

Publicerad 2015-06-14 08:37:55

Vilken underbar klänning. En otroligt bra present till sig själv.

Svar: Åh tack!
Frida

Postat av: Maria Ekblad

Publicerad 2015-06-14 10:27:00

Men åh vad somrigt och fint!

Svar: Ja, det är verkligen helt fantastiskt somrigt ute nu :)
Frida

Postat av: Dixi Wonderland

Publicerad 2015-06-14 13:10:29

Du har en helt fantastisk personlig stil! Inget som jag själv skulle ta på mig men jag bara älskar dina outfit bilder! Och hälsa din pojkvän att inleder man ett förhållande med en bloggare så ingår det att fota outfits ;) Min sambo tar alla mina outfit bilder haha :D Underbar miljö också!

Svar: Nej men tack så mycket
Frida

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-06-14 13:16:35

vilken bedårande klänning, helt fantastisk!

Svar: Åh men tack!
Frida

Postat av: hmle. None

Publicerad 2015-06-14 13:16:48

totaly fab!

Postat av: Sara

Publicerad 2015-06-14 14:40:48

underbar vintageklänning!

Svar: Åh ja visst är den fantastisk! <3
Frida

Postat av: ISa

Publicerad 2015-06-14 22:33:54

fy tusan vad fin och somrig och söt du är! vill bara skicka en stor kram!! Samt sno din klänning.. var på din vakt ;))

Svar: men gull tack så mycket *skickar sommarkram tillbaka*!
Frida

Kommentera inlägget här
Publiceras ej