Indisk mat och längtanskänslor

Publicerad 2015-06-23 11:16:00 i Livet, Mat och recept,

Idag vaknade jag upp i en alldeles tom säng, då min engelsman tidigt imorse åkt iväg för en tvåveckors-seglats till Norge medan jag stannar kvar i Brighton för jobb. Det är verkligen jättedelat för mig att relatera till, då jag ju å ena sidan är glad för hans skull men å andra sidan verkligen inte är ett dugg glad för min skull. För jag hatar att vara ensam; all ensamhetstid som går utöver en spontan kväll med fet mat, pyjamas och serier är utöver vad jag frivilligt väljer och tycker om. Jag vet visserligen att en 'borde lära sig att vara ensam', men ärligt; fy satan vad tråkigt det är. Det kanske är nödvändigt, och en del av livet, men det är ändå så jäkla tråkigt.
 
Därför behöver jag ladda upp inför ensamhetstiden med massor av bra tillsammansgrejor, så igår ägnades åt precis just det. Lång sovmorgon och mysfrukost på de få ingredienser som överlevt vår sverigevisit, hångel och tittande på serier, kramande och kärleksförklarande och diverse annat töntigt men välbehövligt för att överleva 15 dagar isär. Dessutom bjöd jag med min engelsman på lunch på en av våra favoritrestauranger; The Chilli Pickle. Och då jag ju har en kronisk fotograferingsmani tänkte jag att ni kunde få se lite bilder från lunchen som bestod av fin inredning, svingod vegetarisk mat och en stilig engelsman som just nu är alldeles för långt borta. 
 
 
 
 
 
 
Translation; My englishman has left for a two week sailing trip to Norway, whilst I'm still in Brighton. I miss him like crazy, and I hate being alone(although I know it's a part of life), so for our last day together for a while I decided to take him to our favourite restaurant; the Chilli Pickle.
 

Kommentarer

Postat av: ISA

Publicerad 2015-06-23 23:21:24

men finigull! jag råkar veta att tiden kommer säga vipsvops och sen är ni återförenade och täääänk vad ni längtat då och tänk vad fint det kommer vara!

Svar: Men du tack så mycket för fina ord <33 hoppas verkligen att du har rätt :)
Frida

Postat av: Smilla

Publicerad 2015-06-29 05:05:02

Snygga bilder!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej