Solsken och nytt jobb

Publicerad 2015-06-28 09:17:00 i Livet,

Hej hörni och glad Söndag! Hoppas ni är upptagna med att njuta för fullt av sommaren med glass, solsken och massor med böcker. England har den senaste veckan haft helt fantastiskt väder - asså typ 30 grader varje dag - och all en vill göra är att ligga på stranden med en drink i handen dagarna långa. Fast sedan i onsdags har åtminstone inte jag haft tid för strandhäng, då jag har börjat nytt jobb! På grund av det har jag inte haft tid att stanna och ta ordentliga kort med kameran, så jag tänkte att vi kunde ta och kolla på hur min vecka har sett ut genom mobilen istället.
 
 
Första dagen på jobbet var ju tvungen att förevigas med en selfie, då det ju även var min absolut första dag som engelsklärare. Har visserligen erfarenhet som läxläsare och en TEFL-utbildning i bagagaget, men hade aldrig tidigare varit ensam lärare åt en hel klass förut, vilket en väl kan säga var ganska nervöst. Och Brighton Beach med solen och havet och piren är mitt ständiga lunchhak; då våra lokaler håller till alldeles vid the seafront är det på stenarna på stranden som vi i arbetslaget äter lunch och sover middag vareviga dag. Definitivt det bästa lunchrummet jag någonsin haft.
 
 
Igår tog jag med en av mina grupper till London för en dag, vilket var så roligt men så nervöst. Liksom, jag och mina två kursledare har ju ansvar över att se till att alla 32 ungar har en bra dag och förslagsvis inte tappas bort mitt i folkvimlet som London en söndag ju består av. Men trots all nervositet innan så fick vi verkligen en fantastiskt fin dag. Nästan 30 grader sol, fantastiska ungar som en bara vill ta med hem och underbara kursledare gjorde min stressdag i London väldigt mycket enklare. Jag hade ansvar att vara tourguide och tog med ungarna till Big Ben, Buckingham Palace, Horseguards Parade och Prideparaden! Det var verkligen så jäkla kul. Utmanande, men kul.
 
Nu ska jag njuta av min första lediga dag på ett tag, äta långfrukost och titta på fåglar utanför fönstret tills att det blir dags för en överraskningsfest åt en vän. Ha en bra söndag!
 
Translation; I've started a new job! And that is why I haven't been updating! I've had such a great week though, very stressful and challenging, but so much fun. Got to know new kids and new course leaders, teach english and take a group around London for a day. It's quite challenging, but it's also really good fun.
 

Kommentarer

Postat av: lovisa

Publicerad 2015-06-28 11:16:30

grymt jobbat med jobbet! jag känner ju inte dig annat än ditt bloggjag, men jag kan verkligen tänka mig att du gör dig bra som lärare. lugn, men ändå gulligt glad och pepp liksom! <3

Postat av: Dixi Wonderland

Publicerad 2015-06-28 11:32:28

Älskade London <3 Jag var så sjuk när vi åkte dit men gud va förälskad jag blev i den staden! Tycker du kan skicka hit värmen för jag tror högsta graderna vi haft har varit 18 ;(

Postat av: Daniella Chanelle

Publicerad 2015-06-28 15:03:55

Men gud vad kul!! Kan man hyra dig som Brightonguide över en dag? ;)

Postat av: ISA

Publicerad 2015-06-28 22:41:31

men hörrduuu, så grymt jobb ändå! dels superbra erfarenhet och lite coolt äre väl ändå att vara en del av dessa kids kanske första utomlandsresa på egen hand!? :D You rockkkk!

Postat av: Sarah

Publicerad 2015-06-29 00:28:27

30 grader varje da låter riktigt najs :)

Svar: Åh ja, det var verkligen så härligt!
Frida

Postat av: Sandra

Publicerad 2015-07-03 07:28:45

Nej men shit vad roligt med jobbet. Grattis! :)

Svar: Men åh du tack så mycket!
Frida

Kommentera inlägget här
Publiceras ej