Sommar i sverige

Publicerad 2015-06-12 17:59:00 i Livet,

 
Den senaste veckan har uppdateringen här verkligen varit sporadisk; sista tentaperioden var så full med händelser och upplevelser och pluggstunder att vissa sidor av livet liksom blev tvunget att ges upp. Men tack och lov så är den perioden äntligen över, och jag kan äntligen pusta ut och åter ta upp det som i pluggstressen blivit översett.
 
Så nu är det verkligen dags för en uppdatering, då mycket har hänt sedan sist; jag har skrivit min sista exam, firat sommarlov på studentpub och sedan tagit min engelsman under armen för en flygtur till Sverige. Så nu kommer jag och min engelsman tillbringa en vecka av vårt sommarlov bland svensktalande familj, blommande syrener och solstänkta gräsplättar, en vecka jag tyckte kunde representeras av ett sommarstilleben. 
 
Translation; My englishman and I are back in Sweden for a week, and we're really loving it. 
 

Kommentarer

Postat av: ISA

Publicerad 2015-06-12 22:35:53

Åh ni väljer verkligen en fin tid att komma också, sverige är i sitt esse nu! Vad tycker engelskmannen om sverige? har han någon koppling hit förrutom dig? :) vore kul att veta! heh.

Svar: Åh ja verkligen! Han tycker så mycket om Sverige, även fast han är 100% engelsk så är han helt sverigekär ;) så det är ju väldigt roligt!
Frida

Kommentera inlägget här
Publiceras ej