Sommarlistan

Publicerad 2015-06-06 06:54:00 i Listor, Livet,

 
Den här listan har ni kanske redan sett då jag snott den lite fräckt från Sandras blogg; den är ju så fin och sommardrömmig och alldeles perfekt prokrastination inför sista tentan. Lovar att jag återkommer med lite roligare och mer originella upptåg när plugget ligger bakom mig, förkylningen har besegrats och livet äntligen återtagits. 

Mina planer för sommaren: Som den fattiga studenten jag är så kommer jag ägna största delen av sommaren åt att jobba. Har ju blivit anställd som engelsklärare för språkresestudenter här i Brighton, vilket säkert kommer vara både läskigt och roligt. 

Bästa sommarstället: Mitt bästa sommarställe är absolut Bohuslän, helst på klipporna ovanför vårt gamla sommarställe vid Tanumshede. Det är tyvärr inte vårt längre, men det är fortfarande det allra somrigaste stället jag kan tänka mig.

Favoritsommarblomman: Prästkragar! Tycker de är så fina.
 
 
Här badar jag helst: ...inte alls? Är världens badkruka och tycker aldrig att det blir tillräckligt varmt i vattnet.

Hur länge ska du vara ledig? Jag kommer vara ledig i två perioder, jag har drygt två veckor efter att tentorna är över tills att jobbet börjar, och sedan lite mer än en månad efter att jobbet slutat tills uni börjar igen.

Vad ser du mest fram emot? Att få tillbringa en sommar i Brighton! Ljumma grillkvällar nere vid stranden, mjuka kyssar på morgonen och härliga sommarvindar som viner genom håret. 

Vad kommer du köpa inför semestern? Skulle så gärna vilja ha en fin, stor, solhatt att vippa runt med i sommar, fast har ännu inte hittat någon som passar.

Det här lyssnar jag på i sommar: Sommar i P1, måsskratt(de är oundvikliga här i Brighton) och massor med akustiska gitarrer.

 
Favoritsommardoft: Solbränd hud med saltstänk från havet.

Hur kommer du att göra dig illa? Jag bränner mig alltid/slår mig alltid/river mig på allt/får massor med myggbett så typ på alla sätt som finns tror jag.

Vad oroar du dig för? Att jag kommer jobba och stressa bort sommaren. Det blir så lätt så att jag planerar och bokar för mycket, och sedan vid slutet på sommaren inser att jag faktiskt aldrig riktigt fått ta det lugnt.

Hur kommer du minnas din semester sen i september? Förhoppningsvis som en framgångsrik sommar på jobbet, varm och solig samt tillbringad med massor av vänner. Fast om en känner England rätt så är väl det där med fint väder ett stort kanske.

Den ultimata sommardagen: Den tillbringar jag vid stranden dagen lång och läser böcker tills ögonen går i kors, äter glass som smälter i solen och ligger alldeles alldeles nära min engelsman. Helst avslutas den sen med grillning med vänner, medhavda vinflaskor och sing along till någon förskräcklig gammal dänga. 

 
Translation; A summer list. I'll be spending most of my summer working and/or at the beach with my friends, eating ice cream and having barbeques.
 

Kommentarer

Postat av: Maria Ekblad

Publicerad 2015-06-06 10:43:41

Åh vad härligt det låter :')

Postat av: ISA

Publicerad 2015-06-06 23:26:26

åh finis du! tack för supermycket sommarpepp! låter ju som ett världsbra sommarjobb med! <3

Postat av: Dixi Wonderland

Publicerad 2015-06-06 23:43:43

Låter så mysigt, hoppas att jobbet går bra! Tycker det låter riktigt spännande :D

Postat av: Emma

Publicerad 2015-06-07 18:34:12

Vilket kul jobb du verkar ha blivit anställt till! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej