Två tentor och två klänningar

Publicerad 2015-06-04 19:07:00 i Klänningar och kjolar, Livet,

Vid kl 11 imorse hade jag så tillslut tagit mig till punkten i livet som jag längtat efter så länge; att vara klar med mina första två exams. Så med värkande arm (skriva för hand är verkligen så jobbigt) men lätta fötter cyklade jag hemåt för en första dag utan plugg. Jag stämde sedan träff med Chelsea och så ägnade vi eftermiddagen åt att sola i park/promenera i stan/äta glass/prova kläder. Perfekt recept för att göra en stressdag till en findag.
 
Dessutom unnade jag mig faktiskt hela två vintageklänningar idag, som belöning för all exam stress och som förpepp till min sista exam nästa vecka. Visserligen väldigt materialistiskt, men jag kunde inte hålla mig när de ju var så fina. Nu ska jag ta och se en hel säsong av parks and rec, äta linssoppa och somna tidigt. Det ska bli så skönt att ha en kväll utan plugg, och att få tid att kurera förkylningen som smugit sig på. Hoppas ni har en bra kväll ni med.
 
 
 
 
Translation; I finished my second exam this morning, and even though I have one left it still feels so great to be done with these first two. I got myself two dresses as a reward, because materialism, and I really do love them.
 

Kommentarer

Postat av: lovisa

Publicerad 2015-06-04 19:29:38

ååhh du lär ju va fääääb i klänningarna. var tittaru på parks and rec förresten? har läst så mycket gott om det på sistone så är allt bra sugen på att kolla in/upp det.

Svar: Åh ja, det är verkligen så bra! Inte helt klockrent dock, ganska könsstereotypiskt, cis-normativs och *vit feminism* på sina håll, fast inte alls på samma nivå som många andra amerikanska sit coms vilket ju är helnajs. Dessutom har de ju helt fantastiska kvinnliga karaktärer som en bara blir så glad av <3 Om du har google chrome tillägget hola så har amerikanska netflix alla säsonger, annars finns det ju andra mindre leg.ala. alternativ fast de använder ju jag absolut inte..
Frida

Postat av: Nastasja

Publicerad 2015-06-04 21:00:24

Så bra unn! (Vi låtsas som att det är grammatiskt korrekt ;) heja dig som kämpat med examsen, hoppas du får ett ljuvligt sommarlov nu!

Svar: Tack så mycket, jag har en exam kvar men sedan ska jag verkligen se till att njuta av sommarlovet :D
Frida

Postat av: ISA

Publicerad 2015-06-04 22:30:51

post-tenta känslan kan ju vara en av världens bästa va!?
Och jag ser framför mig hur du rockar dessa klänningar i sommar, finis du!

Svar: åh men du <333
Frida

Postat av: Iz

Publicerad 2015-06-07 11:23:18

Vad härligt är du helt klar med plugget för våren nu alltså? Superlyx. Hoppas du får en fin sommar:)

Postat av: Sandra Lundin

Publicerad 2015-06-08 06:54:02

Men ååh, så fina klänningar! Älskar verkligen den sista :D Skulle verkligen vilja ta en sväng i en grym affär snart för att checka läget bland fina vintageklänningar!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej