Mina smycken

Publicerad 2015-05-20 12:28:00 i Livet,

Ni brukar ju vanligtvis få se en hel del av mina outfitbilder, då mina kläder i mångt och mycket representerar vem jag är. Denna blogg är ju ändå ett försök att återberätta vem jag är och hur mitt liv ser ut i virtuell form, och därför känns det som att bilder på mina kläder, klänningar och kjolar hör hemma här.
 
Fast någonting som ni hittills ju faktiskt inte fått sett, även fast de alltid hänger med, är mina vardagssmycken. Ni vet, smyckena som är det sista en tar av sig innan man lägger sig och de första man tar på sig när man vaknar, och som följer med en genom livets vardagar och findagar. Så jag tänkte att vi idag kunde kolla på mina vardagssmycken. 
 
 
Här har vi alltså mitt lilla smyckeshörna, som består av diverse ringar, örhängen och halsband i salig oordning. I julas fick jag fyra supersmå glas av mamma, och tills att vi införskaffar dryck som passar sig i dem använder jag en av dem till smyckeshållare. Det funkar finfint.
 
 
Först ut är mitt halsband, som jag har haft på mig dag ut och dag in ända sedan den 18e juni 2013. Det var datumet då jag och engelsmannen för första gången träffades på riktigt, och då jag fick halsbandet av honom i försenad enmånadspresent.
 
 
Sedan har vi mina ringar, som jag använder i varierande grad. Den vänstra har jag på mig jämt jämt, då det råkar vara ytterligare ett smycke jag fått av min engelsman. Ringen till höger är lite mer sporadiskt buren. Det är en symbol för den lilla stad som min mors familj kommer ifrån, och jag gillar starkt sigillringskänslan den inger.
 
 
Och här har vi mina venussymboler! Dessa köpte jag ju i julas med julklappspengar från mormor och morfar, och sedan dess har de dinglat fint i öronen. De kommer från horrorpopriots och är så fantastiska. Har förövrigt fått så många fina kommentarer för dem från diverse helcoola personer, vilket ju är roligt.
 
 
Så slutligen har vi då min klocka, som även den följer med dagarna i ända. Uret köpte mor min när hon och pappa var ute på seglats runt jorden under 80-talet, och gav sedan den till mig i studentpresent förra året. Den fungerar helt perfekt och har så fina visare och nummer så jag vet inte vad. Dessutom är den ovärdelig på jobbet när en vill veta exakt hur många minuter till en behöver stapla gurkor innnan det är dags att åka hem.
 
Och det var min lilla smyckesgömma av pinaler som jag bär varje dag. Nu ska jag djupdyka tillbaka in i tentaplugget och återkommer inte än på några dagar. Fast när jag gör det hoppas jag att jag har lite trevligare saker att dela med mig. 
 
Translation; my everyday jewelry and the stories behind them.
 

Kommentarer

Postat av: Daniella Chanelle

Publicerad 2015-05-20 14:22:57

nar ar din sista tenta? <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej