Mitt i novemberlistan

Publicerad 2015-11-20 17:17:00 i Listor, Livet,

 
 
Hur mår du? Helt okej, faktiskt. Just nu sitter jag i biblioteket på campus och väntar på att klockan ska slå 6 då mitt kvällskift på jobbet börjar. Jag är mest trött, hela tiden, men lyckas fortfarande hålla jämna steg med allt, vilket känns skönt. Det enda positiva med att vara nere är att en inser hur fina vänner en har, som bryr sig så när en inte är på topp.
 
Hur har november varit hittills? Ganska jobbig. November började med att farmor blev dålig, väldigt dålig, och sedan inte blev bättre igen. Det har varit en ganska jobbig tid, att inte vara hemma i sverige, att vara så långt bort när en bara vill vara nära. Men november har också haft fina stunder. Varm choklad med vänner, inlämnande av uppsats som jag blev nöjd med, och att inse hur många jag har i mitt liv som bryr sig och tyr sig och stöttar när det behövs som mest.
 
Vad har du gjort idag? Idag är den enda dagen på veckan då jag inte börjar kl 10, så idag hade jag lång sovmorgon och kom inte ordentligt ur sängen förrän kl 1. Hoppsan. Tillbringade hela morgonen i säng med engelsmannen, te, kakor och serier. Älskar att vara lat och dricka te. Tycker mindre om att sedan behöva stressa till skolan trots att en haft 6 timmar på sig från att en vaknar till en behöver gå att göra sig redo.
 
 
Vad gjorde du i november förra året? När jag kollar tillbaka på arkivet så tänker jag mest på hur jag kämpade för att krysta fram inlägg till bloggen. Skrev om filmer, serier, pyssel och tankar nästan varendaste dag. Tittar tillbaka nu och känner att ett är impad över energin som lades ned och två lite hopplös över all energi som slösades. Hade kunnat använda lite av den energin nu. Annars så hängde jag med vänner, såg på rememberance parade, pluggade och drack te.
 
Vad ska du göra innan månaden tar slut? På onsdag tar jag flyget hem till sverige, för att gå på begravning och krama familj. Kommer tillbaka till england på söndag, och ska sedan skriva klart två uppsatser och plugga inför en exam innan december tar vid. Har också en biodejt inbokad med Laura och Chelsea på lördag. Det ska bli väldigt fint.
 
Ska du göra något kul i helgen? Kompisdejt! Och läsa på om eurocentrisk kritik inom international relations, samt skriva uppsats om ämnet. Så himla nördigt egentligen, men tycker faktiskt sånt är ganska kul. Och så ska jag filmmysa med engelsmannen. Obligatorisk helggrej.
 
Har du några novembertips? 1 Samtliga avsnitt av historieätarna finns på youtube 2 Det är äntligen acceptabelt att äta pepparkakor så gör det 3 Tillåt dig själv att vara trött 4 Tillåt dig själv att vara lycklig, när det går.
 
 
 
Bilderna är från vår resa till Ghent, och listan är lite halvsnodd och omgjord från fina Klaras Amandas blogg.
 
Translation; a november list. I'm ok, although stressed and overall a bit sad. November is a dark month, this year in particular with illness in the family looming over us. However, despite feeling down, I've also never been so thankful for all the lovely people I have in my life as I've been recently. They bring light to my darkness. Thank you, guys. Life truly wouldn't be the same without you.
 

Kommentarer

Postat av: Daniella Chanelle

Publicerad 2015-11-20 20:30:13

Allt juligt är ok så fort halloween är Slut ♡♡♡♡

Postat av: Thea

Publicerad 2015-11-22 22:08:41

Åh. Cyberkramar i massor. Ibland är livet så himla jobbigt och jag vet allt för väl hur jobbigt det är när en familjemedlem mår dåligt och du inte kan vara där intill. Hur oron gnager i bröstet. Beklagar sorgen och hoppas att familjefamnarna får det att kännas lite lite bättre ändå. <3

Svar: Men du åh, tack <333
Frida

Postat av: ISA

Publicerad 2015-11-22 23:38:40

tycker alltid man blir lika förvånad av hur fina, stöttande och tålmodiga vänner är <3 kram till dig, <3

Svar: Visst blir man, hur fina människor man får lyckan att ha i sitt liv. Kram och tack <3
Frida

Postat av: Klara

Publicerad 2015-11-30 17:54:12

Vad sorgligt att läsa om din farmor, och fint att få höra om dina stöttande vänner. Hoppas, hoppas att livet känns lugnt snart! <3

Svar: Åh tack, det känns faktiskt äntligen lugnare igen. Stilla och bra och hoppfullt. <3
Frida

Kommentera inlägget här
Publiceras ej