Insta lately #6

Publicerad 2015-09-29 23:27:26 i Livet,

Okej så universitetslivet har tagit mig med storm och jag vet att jag verkar ha glömt bort denna lilla blogg men ni ska minsann veta att det har jag inte. Jag har helt medvetet valt att inte uppdatera. Eller ja, jag har väl glömt bort den lite och resten bara valt att ägna mina väl valda opluggiga och oupptagna timmar åt annat än denna hemsida. Sorry not sorry. Men! Vi har fortfarande några belgieninlägg kvar! Som kommer komma snart! Men inte nu! För nu ska vi gå igenom mina senaste bilder på instagram.
 
 
Vi börjar med min hemresa till sverige i augusti. Promenad i grönskog med svensk sommarlukt i näsan måste ju vara bland det bästa som finns. Lade sedan upp en selfie, som förövrigt är min första bild på bloggen och instagram där jag inte har smink på mig. Det kändes väldigt befriande att ha gjort. Sedan hade jag ju graduation med min sista grupp ungar på sommarjobbet, och efter det ägnade jag några fina, lugna dagar åt stickade. Posade även i glassklänning och tog selfie med mamma mor min. Sedan åkte vi till Isle of Wight och kollade på fina kalkformationer, innan jag och engelsmannen hoppade på eurostartåget och åkte till Belgien! Kolla fina hus!
 
 
Sedan följer världens finaste bild på mig och engelsmannen, asså jäklar i havet vad han är stilig. Plus belgiska våfflor och ett belgiskt klocktorn i Brugge. Också badass bild på mig högst upp i världen ggr 2, en gång i Ghent och en gång på ett berg i the lakes fast där fastnade ju då inte jag på bild. Också frukostgröt med björnbär från engelsmannens morföräldrars trädgård, solig morgon hemma och en höstig kväll på campus. Så avslutningsvis har vi en till bild från the lake district, som jag tyckte var så himla höstigt fin. Och det var det! Så hörs vi igen med belgienbilder snart. Hoppas hoppas.
 
Translation; Ok so I've been absorbed into the bubble of studies which is uni, and seem to have forgotten all about this little blog. However, I do still have some things to show you. Like pictures from Belgium. But first, let's go through my instagram. It covers everything from my trip to sweden, with selfies and woodland walks, to belgium, with waffles and handsome englishmen, also the lakes, with gorgeous views and sheeps, and all the way back to brighton, where we have some morning sun and evening autumnal feelings.
 

Kommentarer

Postat av: ISA

Publicerad 2015-09-30 23:20:39

så så så fina platser du varit på. och SÅ fin även utan makeup, borde du köra oftare ju :D

Svar: ja den här sommaren har vi haft sån tur som kunnat åka runt till så många fina platser :) och du tack!
Frida

Postat av: Daniella Chanelle

Publicerad 2015-10-01 23:53:31

du = goals <3<3

Svar: men du <3333
Frida

Kommentera inlägget här
Publiceras ej