Vänner, dricka och värmelampor

Publicerad 2016-01-17 14:12:00 i Livet,

Söndag, och dagen efter första tentan. Jag är bakfull, trött, men glad och tänker fira min söndag med att inte röra mig ur sängen på hela långa dagen. Kom inte hem igår förrän sent, efter en hel dags firande/sörjande över första tentan, och ska nu idag ta tag i pluggandet inför nästa. Och med lite kaffe, huvudvärkstablett och vatten klarar jag väl av det med. Gårdagens tenta var en sån som en kliver iväg från utan en enda aning om hur det gick. En sån där tenta som en behöver ett rejält kompisgäng, timmar av skratt och hinkvis med dricka för att hantera. Så precis så tillbringade jag hela min gårddag och kväll. 
 
Jag mötte upp några av mina favoritpersoner tidigt på eftermiddagen, för lunch, cider och prat. Vi satte oss på uteserveringen och stannade i timmar, tills solen gått ned och värmelamporna inte längre var tillräckligt för att värma och pratade, drack och mådde bra. Kom fram till att vi kanske sitter i skiten, men åtminstone så sitter vi där tillsammans. Och sedan gick dagen in i en sån där kväll där en bara går hit och dit och överallt har det bra. Hem till en vän. Iväg till en annan pub. Och sedan till ett farväl-party. Överallt dansgolv att utnyttja, famnar att krama och vänner att umgås med. Och sedan, när klockan är tolv och fötterna ömmar, trillar en hem. Vet inte om vi dränkte sorg eller firade framgång. Men fint var det ändå.
 
Post-exam hangout
Post-exam hangout
Post-exam hangout
Post-exam hangout
Post-exam hangout
 
 
Translation; one of two exams done with, and yesterday was a day of celebration. We spent almost ten hours in different bars/homes/parties, and just had so much fun. Ranted about misogy, laughed at embarrassing moments and shared in our post-exam stress. The kind of evening that you get hungover from, but not so much because of the drinks, but because of all the energy that you spent. From all the dancing and laughter and walking and talking. Yesterday was fun. But today, revision is back on the schedule. And with some water, chocolate and pain killers I should be able to get through that, too.
 

Kommentarer

Postat av: ISA

Publicerad 2016-01-17 20:04:39

Vilken fin kväll du verkar haft. Och söndagar ä ju bästa stanna-i-sängen dagen <3

Postat av: joré

Publicerad 2016-01-17 20:29:22

låter högst mysigt (och ser så gosigt ut!) måste jag säga. och kanske måste man inte alltid fira eller sörja, utan göra inget av det och vara ganska så lycklig ändå. lycka till med plugget och nästa tenta!! <3 kram

Svar: Men du så jäkla bra sagt, att allt inte behöver vara bra eller dåligt utan bara vara. Gillar det starkt. kram!
Frida

Kommentera inlägget här
Publiceras ej